mix som du vil. Betal pr. plade. Alt er inkluderet.

Der er kun to regler:
Pallehøjde maksimum: 105 cm
Minimum antal plader: 20 stk

Sammensæt selv indholdet af pallen. De eneste to krav vi stiller er, at du bestiller minimum 20 plader pr. ordre, og at du holder dig under en højde på 105 cm pr. palle. Vi har lavet en beregner der gør det nemt at sammensætte en palle. Beregneren kan rekvireres her.

Foretrækker du at hente selv, giver vi en afhentningsrabat på kr. 1.500,- Er du Cirkulær Service Partner og har indgået en Nul-spild aftale, modregnes Re-board tilbagekøbsværdien den næstkommende ordre.

Vi bestræber os på altid at være lagerførende af alle pladetyper og størrelser listet her. Ved specialmål og typer som ikke fremgår af listen, er minimumsordren en fuld palle.

REKVIRÉR ADGANG TIL BEREGNER PÅ [email protected]

Brug vores Pallemixer

Mix pallen som du vil og send ordren direkte fra pallemixeren til vores indbakke. Træk blot plader fra pladelageret ind på mixpallen og angiv antal plader. Ordren sendes direkte til os ved klik på ”Send Ordre”.

Du modtager med det samme en kopi af din ordre. Den førstkommende hverdag herefter, vil du modtage en ordrebekræftelse i din indbakke, til den mail der er registreret på din kundekontoen. Ordren er først bekræftet, når du modtager denne.

Adgang til beregneren kan rekvireres her.

Image

husk tilbehør og få fri fragt på det hele

Fragt er inkluderet i Re-board pladeprisen. Det er derfor smart at bestille tilbehøret sammen med pladeordren, så vi kan pakke dine varer oven på pallerne. På den måde får du fri fragt på det hele.