RE-BOARD premium graphical FSC® - det stærkeste board

Re-board Premium Graphical - den stærkeste letvægtsplade i pap til 3D konstruktioner med eller uden print. 

Denne pladetype er ideel til kreative 3D konstruktioner, når styrke, holdbarhed, rene snit og skarpe hjørne er prioriteret.

Den smukke, glatte liner af 100% jomfrufibrer, som sikrer en perfekt finish og printkvalitet, er 100% fri for microplast og 100% genanvendelig/ nedbrydelig. Kernen i Premium Graphical består af 25-35% genbrugsfibrer, og letvægtspladen er testet til at kunne tåle temperaturer fra -20oC op til +180oC. 

 

Re-board Premium Graphical Hvid er FSC certificeret og træet kommer fra ansvarlig skandinavisk skovdrift. Pladerne produceres ligeledes på FSC certificeret fabrik, og distribueres i Danmark, Norge og Sverige af FSC certificeret distributør (PMH Systems A/S).

Pladerne fås som standard i 10 eller 16 mm tykkelse, i en pladebredde på 1600 mm og en længde på hhv. 2400 og 3200 mm. Specialmål kan produceres i alt fra 1500-3200 mm, og i en tykkelse på mellem 8 og 30 mm. Ved specialmål er minimumsbestillingen på 4 paller.

Re-board Premium Graphical er den originale letvægtsplade til 2D og 3D konstruktion.

Image

Vandafvisende liner. Udsat for vand tørrer Re-board Graphical lineren op igen uden af der efterlades synlige mærker.

RE-BOARD Brun FSC®

Re-board Brown - den stærkeste letvægtsplade i pap til 3D konstruktioner med eller uden print. 

Den smukkeste letvægtsplade i pap til 3D konstruktioner, når styrke, holdbarhed, rene snit og skarpe hjørne er prioriteret. Re-board Brown er ideel til at skabe et bæredygtigt univers, og med print giver det et spændende udtryk.

Én m2 Re-board kan modstå et tryk på 90 tons. Derfor er Re-board Brown ideel til high end konstruktioner og emballager med stor styrke.

 

Både liner og kerne består af 25-35% gebrugsfibrer, som sikrer et perfekt udtryk. Pladen er 100% fri for microplast og 100% genanvendelig/nedbrydelig. Letvægtspladen er testet til at kunne tåle temperaturer fra -20oC op til +180oC.

Re-board Brown er FSC® certificeret, og træet kommer fra ansvarlig Nordisk skovdrift. Pladerne produceres på FSC certificeret fabrik og distribueres i Danmark, Norge og Sverige af FSC certificeret distributør.

  • Den originale patenterede letvægtsplade

  • Støvfri kerne

  • Ingen microplast

  • Ingen revner ved ombuk

  • FSC® Certificeret fra Råvare til Distributør

  • 100% genanvendelig

  • Testet 56% stærkere

RE-BOARD helt hvid eller helt sort FSC®

Letvægtsplader til eksklusive 3D konstruktioner - ideelle når udtrykket skal matche high-end brands  

De sorte og hvide pladetyper har samme styrke og holdbarhed som de klassiske hvide Re-board plader, og man opnår de samme rene snit og skarpe hjørne.

Den smukke, matte liner er af 100% jomfrufibre, som sikrer en perfekt finish og printkvalitet. Den er 100% fri for microplast og 100% genanvendelig/nedbrydelig. Kernen består ligeledes af 100% jomfrufibre og letvægtspladen er testet til at kunne tåle temperaturer fra -20oC op til +180oC. 

 

Re-board Sort og Hvid er FSC® certificeret, og træet kommer fra ansvarlig skandinavisk skovedrift. Pladerne produceres ligeledes på FSC certificeret fabrik, og distribueres i Danmark, Norge og Sverige af FSC certificeret distributør (PMH Systems A/S).

Pladerne fås som standard i 5, 10 eller 16 mm tykkelse, i en pladebredde på 1600 mm og en længde på hhv. 2400 og 3200 mm. Specialmål kan produceres i alt fra 1500-3200 mm, og i en tykkelse på mellem 8 og 30 mm. Ved specialmål er minimumsbestillingen på 4 paller.

Re-board er den originale letvægtsplade til 2D og 3D konstruktion.

Image

Orbit Nordic kiste i sort Re-board fra Fuglebjerg Kistefabrik.

RE-BOARD Premium Fire Retardant Euroclass C

Letvægtsplader med brandhæmmer til projekter som kræver Euroclass C klassifikation  

Denne pladetype er udviklet til brug for konstruktioner som skal opfylde bygningsregulativer med krav om Euroclass C klassifikation. Dette gælder typisk for mindre rum, hvor få personer opholder sig, i private hjem og i vægge som har forbindelse med sprinkleranlæg.

Den hvide og glatte liner består af 20-40% genbrugsfibre med perfekt finish for optimal printkvalitet. Den er 100% fri for microplast. Kernen består af 25-35% genbrugsfibre. 

Re-board Fire Retardant forventes at blive FSC® certificeret i løbet af 2022.

Pladerne fås i 16 mm tykkelse, i en pladebredde på 1520 mm og som standard i en længde på hhv. 2400 og 3200 mm. Speciallængder kan produceres indenfor 1500-3500 mm. Ved bestillinger på specialmål er minimum på 4 paller.

Re-board er den originale letvægtsplade til 2D og 3D konstruktion.

Image

Eksempel på stand med print udformet i Re-board. Foto: www.next-printing.com

RE-BOARD Basic til skilte og 3D konstruktion uden print

Basic letvægtspladen er bygget på Re-boards patenterede kerne med maksimal 35% genbrugsfibre fra de nordiske lande 

Denne pladetype er ideel til skiltning og solide 3D konstruktioner. Reboard Basic er ikke FSC® certificeret. Til gengæld består lineren af 100% genbrugsfibre, mens kernen består af maksimalt 35% genbrugsfibre. Alle genbrugsfibre kommer fra de nordiske lande.

Pladerne fås som standard i 5, 10 eller 16 mm tykkelse, i en pladebredde på 1600 mm og en længde på hhv. 2400 og 3200 mm. Specialmål kan produceres i alt fra 1500-3200 mm, og i en tykkelse på mellem 8 og 30 mm. Ved specialmål er minimumsbestillingen på 4 paller.

Re-board er den originale letvægtsplade til 2D og 3D konstruktion.

Image

Re-board Basic er ideel til 3D konstruktioner som ikke kræver print.