Fremtidens produkter udvikles af bæredygtige materialer, sammen med eksperter

I de seneste år har PMH som organisation, undergået en forvandling fra blot at være udstyrs- og serviceleverandør, til i dag at være inspirator, forretningspartner samt rådgiver, for nye såvel som eksisterende kunder.

Vores ekspertviden inden for højteknologisk udstyr til storformat, i kombination med Re-board, har skabt nye muligheder med stort forretningspotientiale. Vi brænder for vores produkter og de muligheder de skaber. Og det kan vores partnere mærke.

Vi ønsker at tiltrække spændende og visionære virksomhedsledere, som forstår værdien af langvarige, tillidsfulde relationer - og som har lysten til at tænke i nye og anderledes løsninger.

VI TAGER GERNE IMOD EN SKÆRE UDFORDRING

Tror du ikke på os, når vi siger at a ALT kan skæres? Så giv os en udfordring. Alt du skal gøre er at levere materialet og fortælle os, hvad du gerne vil opnå. Så sætter vi alt vores ekspertise ind på at løse dit problem.

PMH’s opskrift på nyskabelse består af lige dele leg, inspiration og ekspertise

Initiativ og kreativitet blomstrer i PMH, og vi er ikke bange for at forære vores gode ideer væk.

Så længe vi får lov at være med på udviklingsrejsen, giver vi gerne vores guldkorn væk. Vi tror nemlig på, at det vi giver, altid kommer tilbage igen.

Vi har et erklæret mål om at det skal være sjovt at handle og udvikle. Positivitet og glæden ved at skabe noget sammen, er afgørende for os. 

KREATIVT VÆRKSTED TIL FRI LEG

Vi stiller gerne vores maskiner og operatør til rådighed, når du har fået en god idé, du gerne vil prøve af. Læs mere under "Kreativt værksted"

Tag direkte kontakt til din specialist

Tag direkte kontakt til den specialist der hjælper dig bedst videre. Du finder kontaktinformationerne her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe direkte på 57 67 20 23 eller skrive til [email protected]

 

Som en del af vores FSC®
 certificering, følger vi arbejdstagerrettighederne beskrevet i selverklæringen.