SERVICETEKNIKER & CAD/CAM SPECIALIST - HYBRID

For den kreative tekniker, der ønsker en kombination af udekørende og kontorarbejde er her en unik chance for et varieret og meningsfyldt arbejdsliv i vores projekt- og konstruktionsafdeling.

Målet er at dine opgaver fordeler sig 50/50 mellem tekniske serviceopgaver og arbejdet med undervisning i brug af maskiner og CAD/CAM-software som central figur i vores ”Cutting Edge Academy”.

Som servicetekniker indgår du i vores team som servicerer og installerer CNC-maskiner til bearbejdning af plademedier (Aristo), oplærer operatører i brugen, og yder teknisk support on-site og remote. Der er rejser til Sverige, Norge og enkelte lande i Europa (ca. 20 dage årligt).

Som specialist i Projekt- og Konstruktionsafdelingen udvikler du sammen med din leder vores Cutting Edge Academy så vi også i fremtiden kan imødekomme kundernes undervisningsbehov. Vi arbejder med bæredygtige udviklingsprojekter, automatisering og produktudvikling til mange brancher og med en bred vifte af bearbejdningsmetoder, fra fræs til rulleskæremaskiner - og en endnu større bredde af materialer. Løsningerne udformes ved vores egne CNC-maskiner. Det er derfor en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med CAD/CAM software.


JOBBET ER PERFEKT TIL DIG SOM

  • Fungerer godt i et dynamisk miljø og som trives med kontakt til både kunder og kolleger

  • Har en baggrund i elektronikkens eller mekanikkens verden – måske som elektronik fagtekniker, industrielektriker, mekaniker, maskinmester el.lign.

  • Har skabertrang og forståelse for produktionsprocesser.

  • Sætter dig i kundens sted og trives med at lære kunden at betjene system/software og maskine.

  • Ved at teknisk support ikke bare er at fikse problemet, men er en unik mulighed for at klæde kunden bedre på og at styrke relationer.

  • Som forstår at løsninger er et fælles ansvar. At skabe kvalitet, værdi og møde deadlines er en grundholdning hos dig.

  • Forstår betydningen af fleksibilitet i en virksomhed i vækst.

  • Kommunikerer problemfrit på Engelsk og har en god almen nordisk sprogforståelse.


HVEM ER TEAM PMH

Vi er et solidt lille team af stærke personligheder, Vi er et solidt lille team af stærke personligheder, som værdsætter hinandens forskelligheder, og ved at netop det er vores styrke. Derfor har vi også en udstrakt vilje til at hjælpe hinanden og spille hinanden endnu stærkere.

Vi forhandler og servicerer storformat CNC-maskiner og færdiggørelsesudstyr. Og så laver vi en masse spændende projekter, som vi glæder os til at inddrage dig i. Indflydelse og medansvar er en del af DNA’et og vi vægter fællesskab, sammenhold og en uhøjtidelig omgangsform særligt højt.

Vores fokus er rettet mod udvikling, nytænkning og bæredygtig omstilling. Og så har vi det sjovt når vi arbejder. Sociale arrangementer er talrige og ofte også lærerige. Vi har base i Ringsted men kunder over hele Danmark, Sverige, Norge og enkelte lande i Europa.


ANSØGNINGSFRIST

Vi ansætter så snart vi har fundet det rigtige match.
Send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt, og senest mandag d. 27/3-2023.


SPØRGSMÅL

Evt. spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Kasper Herschend Pedersen på tlf. 27 57 19 44 eller [email protected].


ANSØGNING

Du bedes sende din ansøgning mærket ”Servicetekniker hybrid” med relevante bilag til [email protected].