Er du vores kommende skæreudstyrs-ninja?

Hvis du har lyst til at være med til at skære i alt (næsten), skal disse fire sætninger ramme plet:

  • Jeg har et talent indenfor teknik eller mekanik og læser sommetider også manualen.
  • Jeg trives med fart og variation, og er ivrig uden at være overmodig.
  • Jeg synes at det er fedt at gøre noget færdigt, men det skal gøres ordentligt.
  • Jeg har mod på, og lyst til, at rejse 15-20 dage om året.

Som PMH’s skære-ninja vil du være den der betjener skæreudstyret i vores kreative værksted og demo rum. Vi skal selvfølgelig nok sørge for at du får det sorte bælte i udskæring. I det kreative værksted er der aldrig kedeligt. Her løses mange forskellige opgaver for det kreative team, for administrationen og for vores legekammerater.

Derudover skal du bistå vores teknikere ved installation af udstyr i Skandinavien. I den forbindelse skal du forvente at rejse 15-20 dage årligt.

I PMH er skære-ninjaen også den der deler sin visdom med ”all the rookies out there”, og bistår det kreative team med optimering og videreudvikling af modeller, løsninger og skæreprocesser.

PMH er en virksomhed i konstant udvikling. Vi har berøring med et utal af brancher, så hvem ved, hvad rollen som skære-ninja kan føre til.

Send din ansøgning til [email protected] samme med dit CV så hurtigt som muligt. Frist for ansøgningen er den 1. maj 2022, men vi ansætter når vi har fundet den rigtige person til jobbet.

Er du nysgerrig på hvad PMH Systems går og laver, kan vi anbefale et besøg på vores hjemmeside pmhsystems.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til Tine Vallentin på 27 24 13 82 for at høre mere.