Vi har så meget vi gerne vil fortælle at vi har lavet vores eget magasin

I denne vores første udgave har vi valgt at sætte fokus på Re-board og bæredygtighed. 

Vidste du f.eks. at Re-board var den første letvægtsplade af sin art på markedet, og at den stadigvæk er den stærkeste? I magasinet kan du læse mere om, hvorfor Re-board er det bedste valg til 3D konstruktion, og om den seneste pladetype 5 mm - det bæredygtige alternativ til indoor PVC skilte.

Mix-paller og priser med fragt

Vi har ændret vores prisstruktur, så priserne nu er inklusiv fragt, uanset hvor vi skal køre pallerne hen, og så gør de nye MIX paller det nu også muligt at sammensætte pallerne præcis som man vil. Det kan du læse mere om på side 16 til 19. 

Reducér dit pladespild til nul

Vi ønsker at sikre bedst mulig udnyttelse af vores fælles ressourcer og belønner de partnere, som vil hjælpe os. Er du Cirkulær Service Partner garanterer vi bl.a. nul spild på Re-board plader. Læs alt om konceptet, og hvordan du bliver CSP Partner på side 22.

Fri fragt på tilbehør

Spar på transporten, det er godt både for miljøet og pengepungen. Bestiller du tilbehør sammen med din næste pladeordre, lægger vi det oven på pallen. Se tilbehør på side 20.

Renovering med garanti

Genbrug og renovering er også bæredygtighed. Vidste du at PMH tilbyder renovering af gammelt udstyr med garanti? Læs mere om PMH Service & Refurbish fra side 30. 

Tak fordi du læser med. 

PMH MAGASIN ONLINE

Klik på billedet og gå direkte til PMH Magasin

Image