Velkommen til

PMH RENTAL

LEJ ET SKÆREBORD INKL. OPERATØR

Velkommen til PMH Rental - din løsning til at få adgang til avancerede skæreborde uden at bekymre dig om investeringsomkostninger eller pladsbegrænsninger

Vi forstår, at ikke alle virksomheder og enkeltpersoner har mulighed for at købe deres eget skærebord. Derfor har vi skabt PMH Rental, en fleksibel og omkostningseffektiv løsning, der giver dig mulighed for at drage fordel af vores avancerede skæreborde uden at skulle bekymre dig om store opstartsudgifter eller pladsmangel.

Med PMH Rental kan du leje vores skærebord på timebasis. Uanset om du har brug for det til en kort projektperiode eller som en fast del af din produktion, tilbyder vi skræddersyede lejemuligheder, der passer til dig.

Uanset om du arbejder med tekstiler, læder, kompositter, banevarer eller pladematerialer, er PMH Rental den ideelle løsning til dine skæring behov.

KASPER FORKLARER PMH RENTAL KONCEPTET

UDSTYR & PRIS

Når du lejer dig ind hos PMH Rental, får du adgang til et Aristo TL 1625 skærebord udstyret med trækkniv og oscillerende kniv til bearbejdning af høj-densitetsmaterialer i tykkelse over 1 mm. eks: læder, svære lærredstyper, alu, membranmaterialer, gummi og øvrige semibløde pakningsmaterialer.

Vi kan lave smigskæring i de fleste stabile materialer og I øvrigt kan vi bearbejde lette tekstiler med driven wheel og hårdere materiale med fræs.

Brug og leje af bordet kræver ikke forudgående kendskab til CNC-teknologi eller til CAM-software.

1500 dkk/time

inklusiv udstyr, eksperthjælp og teknisk support

INTROPRIS:
Kun 1200 dkk/time

FORDELEN VED LEJE AF SKÆREBORD

OMKOSTNINGSEFFEKTIVT

Ved at leje dig ind hos PMH Rental, undgår du den investeringsomkostning, der er  ved at købe udstyret. Dette giver dig større økonomisk fleksibilitet og mulighed for at investere dine midler andre steder i din virksomhed.

FLEXIBILITET

Vores lejemuligheder giver dig friheden til at tilpasse skærebordets anvendelse til skiftende projekter eller produktionstider. Du kan nemt tilpasse aftalen, når dine behov ændrer sig.

INGEN PLADSBEGRÆNSNING

Med PMH Rental behøver du ikke bekymre dig om pladsbegrænsninger i dit produktionsmiljø.

HJÆLP & SUPPORT

Vores lejemuligheder giver dig friheden til at tilpasse skærebordets anvendelse til skiftende projekter eller produktionstider. Du kan nemt tilpasse aftalen, når dine behov ændrer sig.

BOOK TID I PMH RENTAL

Vi ser frem til at være din pålidelige partner og hjælpe dig med at nå nye højder med dit projekt

Please fill the required field.

Please make sure that, re-captcha pluging is enabled

Book en Gratis 30 minutters opstartssamtale med en PMH-specialist hvor vi gennemgår de muligheder der er med et skærebord. Her taler vi om dine ønsker og behov og undersøger hvordan vi bedst bearbejder materialet inden din første session på bordet.

Ring +45 57 67 20 23 eller send en mail til [email protected]